Сега положението е по-сложно отпреди две години. Тогава вирусът бе 

...
Сега положението е по-сложно отпреди две години. Тогава вирусът бе 
Коментари Харесай

Нашенец от Шанхай: Локдаунът сега е по-тежък, от този през 2020

" Сега ситуацията е по-сложно отпреди две години. Тогава вирусът бе  локарлизиран единствено в Ухан. Сега огромни градове в цялостен Китай са затворени. В Шанхай има над 100 000 асимптомни случая, а към 3200 са инфектираните. Положителните случаи се усилват, само че смъртността е дребна, тъй като този вид на вируса се прекара по-леко ", това съобщи пред NovaNews Димитър Владиков, учител във Финансов лицей, Ханджоу, Китай. 

Той заяви, че ще има полева болница на север от Шанхай.

" Има доста заболели в града и те ще бъдат изведени от него. Вече са запълнени лечебните заведения в Шанхай , транспортират заболели от други градове. Когато някой е болен, той остава под карантина най-малко две седмици ", сподели още той.

Владиков разяснява, че в огромна част от китайците се демонстрира засилен национализъм и даже признателност към управляващите, че им обезпечават храна.

" Едно такова злощастие консолидира нацията. Държавата доставя храна по домовете, тъй като не се позволява посещаване на магазини. Голяма част от популацията е имунизирано с три дози, ограничения се съблюдават и още веднъж има инфектирани, само че никой не задава въпрос за какво има толкоз заболели, този въпрос би се задал на Запад. Тук се изпълнява всичко, наложено от държавното управление ", показа Димитър Владиков.

Относно спора сред Русия и Украйна, преподавателят сподели, че в Китай няма даже вести за това, а държавната позиция е по-скоро неутрална. Владиков си го изяснява с околните отношение сред Китай и Русия.

" Новини за Украйна рядко може да бъдат видени по медиите, до момента и никой от околните ми не е коментирал тази тематика с мен ", сподели той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР